Ontmoet de mensen van Civil at Hart

 

 "Civil at Hart levert ingenieursdiensten aan gemeenten, waterschappen, projectontwikkelaars en aannemers. Bij ons zijn de lijnen kort en de contacten intensief. Wij beschikken over een groot netwerk van diverse mensen met hun eigen specialisme, die ons regelmatig ondersteunen met hun kennis en ervaring. Wij leveren totaalproducten aan onze opdrachtgevers, met zorg en persoonlijke aandacht."

 

Ron Hart

Ron Hart

Eigenaar | Directeur | Projectleider | Directievoerder 

linkedInlogo

Als ervaren ingenieur heeft hij alle facetten van de civiele techniek binnen de Grond-, Weg- en Waterbouw doorgrond. Ron heeft een uitgebalanceerde combinatie opgebouwd van inzicht in mensen en technieken, en overzicht van de processen. Daarmee positioneert hij zich als schakel tussen de vele spelers en taken die civiel-technische projecten met zich meebrengen. Ron beheerst zowel de vaardigheden voor projectmanagement als lijnmanagement. 

Marissa van den Berg

Marissa van den Berg

Projectassistente | Boekhouding | Personeelszaken 

linkedInlogo

Algehele ondersteuning van het bedrijf Civil at Hart, zij zorgt op deskundige wijze voor de organisatie van het kantoor. Marissa is verantwoordelijk voor de financiële- en projectadministratie, boekhouding en personeelszaken. Daarnaast beheert zij de verzekeringsportefeuille, wagenpark en verricht zij secretariële werkzaamheden als agendabeheer, facilitaire inkoop en het organiseren van vergaderingen.

Jeroen Meijerink

Jeroen Meijerink

Autocadtekenaar | Algemene zaken | Website beheerder

linkedInlogo

Voor Civil at Hart werkzaam als ontwerper/tekenaar van diverse projecten O.a. van sportvelden en terreininrichtingen tot rotondes en herinrichtingen van woonwijken. Tevens is Jeroen, door zijn commerciële en hospitality ervaring, het algemene aanspreekpunt binnen Civil at Hart en beheert hij onze website.

Willem Nieuwland

Willem Nieuwland

Autocadtekenaar 

linkedInlogo

Willem studeert momenteel nog aan de Hogeschool Rotterdam en werkt daarnaast bij Civil at Hart. Hij is werkzaam als tekenaar, werkvoorbereider en toezichthouder op diverse projecten.

Elvir Koric

Elvir

Ontwerpleider | Bestekschrijver 

Begin 2017 heeft Civil at Hart ondersteuning gekregen van een zeer ervaren nieuwe collega. Elvir Koric is na een lang dienstverband bij voorheen Advies- en Ingenieursbureau Oranjewoud en daarna Antea group met veel enthousiastme aan een nieuwe periode in zijn loopbaan begonnen. Elvir gaat bij ons aan de slag als ontwerpleider en bestekschrijver. Verder is zijn kennis en ervaring betreffende AutoCad en Civil 3D  een welkome aanvulling voor ons bedrijf.